Valittu luettelo organisaatioista, jotka Foster toimii hallituksen tai toimeenpanevan komitean jäsenenä

Kansainvälinen tunnuslukuja [ICoBC]

ICoBC on koulutus-, yritys-, yhdistys- ja hallitusjärjestöjen verkosto
Tavoitteena on kehittää ja helpottaa tunnusmerkkien ja valtakirjojen parhaita käytäntöjä alueellisesti ja globaalisti. Yhteisömme tekee yhteistyötä seuraavilla aloilla:

  • Tunnusmerkkien ja valtakirjojen suunnittelu (opetussuunnitelma, testaus, todentaminen)
  • Tunnusmerkkien ja valtakirjojen käyttöönotto (sisäinen markkinointi, käytännöt)
  • Järjestelmien (LMS, TMS, ulkoiset alustat) yhteentoimivuuden tekniset standardit
  • Taksonomiat ja sopivuus virallisiin sertifiointijärjestelmiin

AfriProspect GmbH

AfriProspect GmbH on asiantuntijaryhmä, joka käsittelee afrikkalaisia innovaatioita ja vaikutuksia investointeihin afrikkalaisiin yrityksiin. Yhtiö tarjoaa strategista tukea ja helpottaa innovoijien, yritysten, naisyrittäjien, sijoittajien ja innovaatioekosysteemien mahdollistajayritysten välistä win-win-kumppanuutta. Hyödyntämällä asiantuntemustaan ja arvokasta verkostoaan, AfriProspect edistää afrikkalaisten innovaatioiden kasvua ja skaalaamista ja mobilisoi investointeja vaikuttaviin ja kestäviin afrikkalaisiin naisjohtajiin yrityksiin.ShEquityn tarkoituksena on tarjota älykkäitä ja kestäviä sijoituksia afrikkalaisille naisyrittäjille ja innovaatioille, jotka ovat avain osallistavan sosioekonomisen kasvun veturi. Me helpotamme sijoittajien pääsyä riskittömien kauppojen joukkoon ja annamme naisyrittäjille taloudellisia resursseja ja operatiivista tukea, jota tarvitaan heidän potentiaalinsa hyödyntämiseen.

Future Tech Lab, Turun yliopisto

 

kumppani

 

Future Tech Lab on huipputeknisesti toimiva etäläsnäolotila kansainväliselle yhteistyölle tulevaisuuden teknologioiden luomisessa teollisuuden kanssa ja etäopetuksen kautta. Tällä hetkellä peruskorjaukset ja tekninen kehitys ovat käynnissä ja tilat ovat vain osittain valmiit. Namibia-kampuksen ja Turun välisen erityisen nopeaa internetyhteyden lisäksi huoneissa on seuraavat varusteet:

 

  • elävä 3D-kaappausjärjestelmä ympäröimällä tilaa elokuvanlaatuisilla kameroilla
  • Uppoava ja suunnattu ultraääniääni tarkkaan kohinanhallintaan
  • korkealaatuinen videoseinä 8 k: n resoluutiolla antamaan ikkunakokemuksen
  • 3D-mikrofonijärjestelmät äänien sieppaamiseksi tietyistä sijainneista
  • Lisätyn todellisuuden pää asettaa kokemaan ihmisiä toiselta puolelta

 

Namibian kampuksella järjestetään laaja valikoima tutkimustoimia yhdessä uuden Future Tech Lab -sivustomme kanssa, joka tarjoaa etäyhteysyhteyden takaisin Suomeen.

 


 

Sosiaalisten yritysten inkubaatio-ohjelma

Sosiaalisen yrittäjyyden hautomo-ohjelma (SEIP) tukee sosiaalisia yrittäjiä matkalla suunnittelusta toteutukseen. Aloite on sosiaalisten yrittäjien ja vaikutuskeskeisten yritysten globaali tukiverkko. SEIP tarjoaa vertaistukea, mentorointia, verkkokursseja, tapahtumia ja webinaareja, konsultointipalveluita ja tukevaa yhteisöä.

SEIP-sihteeristö isännöi Tallinnan yliopistossa, Virossa

 

 

AIMS-koulutuksen ohjauskomitea 

AIMS tarjoaa yhteistyössä MasterCard-säätiön Scholars -ohjelman kanssa 17 kuukauden yhteistyömaisteriohjelman AIMS Senegalissa, AIMS Kamerun ja AIMS Ruanda. Tämä perustuu ytimeen AIMS-maisteriohjelma ja johtaa samaan matemaattisten tieteiden AIMS-jäsenneltyyn maisteriksi.

Yhteistoiminnallinen koulutus tai työhön integroitu oppiminen (WIL) on lähestymistapa koulutukseen, joka integroi luokkaoppimisen autenttiseen, työhön perustuvaan kontekstiin. Se on nykyisen maisteriohjelman ammatillinen virta, joka tarjoaa opiskelijoille yhdistelmän akateemista koulutusta AIMS: ssä ja käytännön työkokemusta ammatillisessa työympäristössä, jonka avulla he voivat kehittää arvokkaita työtaitoja ja siirtyä menestyksekkäästi koulusta edistyneeseen uraan.

 

fi
en_GB fr_FR fi